Huidspecialiste

Na jaren ervaring opgedaan te hebben op diverse werkplekken als schoonheidsspecialiste, heb ik tien jaar geleden de deuren van mijn eigen praktijk als huidspecialiste geopend. U bent dan ook van harte welkom om in een sfeervolle, ontspannen omgeving te genieten van diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen.

De conditie van de huid is niet enkel afhankelijk  van een goede verzorging met crèmes.. Goede voeding, voldoende beweging en met name ontspanning is minstens zo belangrijk. Elke behandeling wordt  op maat gemaakt door te kiezen voor de meest geschikte producten, de juiste massagetechnieken, het geven van een uitgebreid advies en een moment van totale ontspanning.

Vakkennis en persoonlijke aandacht

Naast mijn werk in de praktijk ben ik docente op een MBO opleiding voor schoonheidsverzorging. Mijn belangstelling gaat uit naar de werking van natuurlijke ingrediënten op de huid, voeding, beweging en meditatie.

Mijn liefde voor masseren vind je terug in mijn specialisaties: Shiatsu-Kosmetiek, Lymfedrainage, Pincements, Lomi-lomi-, Hotstone- en de Bindweefselmassage. Deze laatste is een zeer stimulerende massage waar je mooie resultaten mee kunt bereiken op gebied van cellulite en huidveroudering. Dit zonder allerlei apparatuur maar enkel met de handen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met mij op en maak gebruik van de kennismakingsaanbieding.

Omdat ik tijdens mijn werk niet de telefoon aan kan nemen, graag  een berichtje via  whatsapp of mail .